7 Temmuz 2020 Salı

BEYKOZ'DA İZ BIRAKANLAR " ERDAL HAYAL " 31 GOLLE KATKI SUNDU


Beykozlu eski futbolcular şimdilerde nerede, ne yapıyor? başlıklı yazı dizimizde 1990'lı yıllardan bir ismi forvet Erdal Hayal'i konuk ettik...

Erdal Hayal 1990'lı yıllarda Beykoz Takımınında Forvet hattında görev yaparken  güçlü fiziği ile hava toplarının hakimi idi...bu özelliği ile yanında çift forvet oynadığı arkadaşlarını golle buluşturan bir futbolcu özelliğine sahip olsa da Beykoz Forması ile çıkmış olduğu 77 maçta rakip filelere 31 gol bırakmış idi.

Erdal Hayal, 1991-92 Sezonunda Ümraniyespor Takımından Sarı-Siyahlı Ekibe gelirken takımın kilit isimlerinden bir olmuş idi. Özellikle Forvetteki Çift Santrafor olarak birlikte oynadıkları Beykoz Altyapısından A Takıma çıkan İsmail Koyutürk'e çok gol pası vermişi havadan çok top indirmiş idi...nitekim İsmail'de 26 golle sezonu kapattıran futbolcu olmuş idi.



Erdal Hayal sezon bir sonraki sezon Boluspor'a transfer olurken Beykoz Forması ile 9 maçta forma giyecekti. Bolu'dan dönüşte Beykoz'da forvet hattında 1993-94 sezonunda da görevini başarı ile yapan Erdal Hayal bir kez daha ayrıldığı Beykoz'a bu kez transfer olduğu Yeni Milasspor'dan 1996-97 sezonunda 3 kez gelip gollere devam etmişti. Sezon sonunda yetiştiği Ümraniyespor'a dönüp bu kulüpte forma giyip aktif futbolculuk yaşantısına noktayı koydu.

Çalışma hayatı sonrasında emekli olan ve Ümraniye'de yaşamaya devam eden Erdal Hayal şimdilerde Emlak Sektöründe çalışmaya devam etmekte.


Hiç yorum yok: